Dränering i Bromma

Är du i behov av en dränering i Bromma? I så fall har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en trygg och säker dränering i Bromma. I samband med detta har du som är privatperson möjligheten att sänka arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Det kan minska kostnaderna med hälften, beroende på hur stor andel som du har använt under innevarande år.

En dränering är effektivt för att motverka att ditt hus drabbas av problematiska fuktskador. En dränering behöver ske med 20-30 års mellanrum eftersom marken hela tiden förändras. När det är dags för er att dränera ert hus –anlita oss för er dränering i Bromma!

CIMG0575_[md5;8c0a08d2bf7630c83581ad52e6f22b00]

Så utför vi dränering i Bromma

När vi utför säkra dräneringar i Bromma ser vi till så att det som finns kring huset är säkert för dräneringen och schaktningen. Det innebär att om det finns plattor, rabatter och dylikt, så flyttar vi på det innan dräneringen inleds.

 Vi dränerar med anpassade grävmaskiner. Det innebär att även om tomten inte är så stor, tar vi oss fram med grävmaskiner som anpassas i storlek för att inte förstöra trädgård eller själva fastigheten. Oss kan ni lita på när det kommer till att ta hänsyn till omkringliggande träd, buskar och själva huset!

När det väl är uppgrävt, lägger vi dräneringsrör eller dräneringsskivor som effektivt leder bort fukt och vatten bort från huset. Syftet med dräneringen är att ni inte ska behöva göra det igen, förrän om många år. Därför ser vi till att när vi dränerar ska det hålla för lång tid framöver. Har du frågor om dränering i Bromma? Ta kontakt och ställ alla dina frågor!

Funderar du på att dränera själv?

Det finns många händiga privatpersoner, det vet vi, efter att ha arbetat i många år inom branschen. Men inte alltför sällan händer det att det uppkommer skador på huset eller trädgården då det är svårt att hantera en grävmaskin som man inte använder i sitt dagliga arbete. Våra grävmaskinister är vana att hantera sin grävmaskin. Vi kommer åt även på små ytor och kan hantera grävmaskinen så att den inte förstör gräsmatta, trädgård, buskar och träd – och som framför allt är varsam om huset där vi utför vår dränering i Bromma.

Ref_01_md5fcf7c29796636564b421b1ca1c30c7d8-3
Ref_06_md5e7dc93cf3f0e7730e4ccb423f068d967-2

Går det att undvika dränering?

Är det så att du funderar på om det alls är nödvändigt att dränera? Då kan vi berätta att en dränering som sker med någorlunda regelbundenhet är mycket viktig. Med tanke på den stora regnmängd som vi har i Bromma (och övriga Stockholm) på cirka 500 mm/varje år, och att våra hus tar emot all nederbörd, är det mycket viktigt att dränera hus i Bromma. När ett hus är färdigbyggt lägger byggaren ner dräneringsrör eller dräneringsskivor som leder bort fukt och vatten och absorberar det så att inte husgrunden ska ta skada. Att ha stora vattensamlingar när hus är aldrig bra. Efter några år måste allt det som leder bort vatten bytas ut. Det är då vi kommer ut till er i Bromma, då gräver vi, lägger ner rätt dräneringsrör eller dräneringsskivor och återställer området så det är lika fint som innan, om inte finare!

Ta gärna kontakt så kan vi berättar mer!