Dränering Flemingsberg

Söker du efter en firma som kan utföra en dränering i Flemingsberg? I så fall har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en trygg och säker dränering i Flemingsberg. I samband med detta har du som är privatperson möjligheten att sänka arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Det kan minska kostnaderna med hälften, beroende på hur stor andel som du har använt under innevarande år.

En dränering är effektivt för att motverka att ditt hus drabbas av problematiska fuktskador. En dränering behöver ske med 20-30 års mellanrum eftersom marken hela tiden förändras. När det är dags för er att dränera ert hus – anlita oss för er dränering i Flemingsberg!

När vi utför säkra dräneringar i Flemingsberg ser vi till så att det som finns kring huset är säkert för dräneringen och schaktningen. Det innebär att om det finns plattor, rabatter och dylikt, så flyttar vi på det innan dräneringen inleds.

Ta kontakt, och ställ alla dina frågor om dränering i Flemingsberg!

CIMG0575_[md5;8c0a08d2bf7630c83581ad52e6f22b00]

Vi erbjuder dränering i Flemingsberg

Det första som vi brukar göra är att ge en offert för en dränering i Flemingsberg. Detta för att du ska veta vad det kostar, och undvika överraskningar som du helst inte vill ha. Vi har en del nederbörd i Flemingsberg och i Stockholm i stort, cirka 500 mm/år, enligt SMHI.  Med tanke på det blir det viktigt att se till att ert hus inte blir utsatt för risken att drabbas av fukt. Våra hus får ju ta emot mycket regn och snö.

När huset är nybyggt lägger byggaren in dräneringsrör som leder bort vatten från huset. Men efter 20-30 år behöver de bytas ut. När vi gör dränering i Flemingsberg ser vi till att lägga effektiva dräneringsrör och dräneringsskivor. På så sätt behöver du sedan inte oroa dig för dränering på länge än.

Hur ofta krävs en dränering?

Dränering bör alltid utföras av yrkesmän som vet hur man på bästa sätt. När du anlitar oss, arbetar vi alltid med anpassade grävmaskiner. Det innebär att även om tomten inte är så stor, gräver vi med grävmaskiner anpassade i storlek efter er trädgård och själva fastigheten. 

Syftet med dräneringen är att ni inte ska behöva göra det igen, förrän om många år. Därför ser vi till att när vi dränerar ska det hålla för lång tid framöver. Dräneringen bör ske innan vintern sätter in så att vattnet inte fryser och orsakar skador i väggarna.

Ta kontakt med oss om du har frågor om dränering i Flemingsberg!

Ref_01_md5fcf7c29796636564b421b1ca1c30c7d8-3
Ref_06_md5e7dc93cf3f0e7730e4ccb423f068d967-2

Kan jag göra det själv?

Dränering bör aldrig utföras utan professionell vägledning och rätt utrustning. Dräneringsskador från stillastående vatten kan ske mycket snabbt, inom några timmar om man låter det ske på egen hand. Den här typen av skador kräver omedelbar uppmärksamhet av dräneringsproffs som vet hur man försiktigt torkar ut blöta byggmaterial så att de inte blir skeva eller möglar inne i väggarna i ditt hus! Det finns många situationer som kräver akut dräneringstjänst också, t.ex. trasiga rör, igensatta avlopp och andra typer av nödsituationer som kräver snabb hjälp, inte bara för att bli av med problemet utan också för att förhindra att någon.