Dränering Nacka

Behöver ditt hus en dränering i Nacka? Då har du kommit helt rätt. Vi utför effektiv dränering i Nacka. Att göra en är det allra bästa sättet att förhindra att huset drabbas av fuktskador, som tyvärr kan orsaka stora problem. För det mesta utförs en dränering när ett hus byggs men efter några år behöver man ofta göra en till eftersom marken hela tiden förändras.

Kontakta oss, vi kan hjälpa dig med dränering i Nacka!

CIMG0575_[md5;8c0a08d2bf7630c83581ad52e6f22b00]

Dränering i Nacka

Om du bor i Nacka och behöver en dränering hjälper vi dig gärna! Vi utför alltid jobbet till punkt och pricka vilket många nöjda kunder kan intyga.

Med tanke på den stora nederbörd som vi upplever i och i Stockholm i stort, cirka 500 mm/år, enligt SMHI, är det viktigt att se till att inte ens hus blir utsatt för risken att drabbas av fukt. Våra hus tar emot mycket regn och snö. När huset är nybyggt lägger byggaren in dräneringsrör som leder bort vatten från huset. Men efter 20-30 år behöver de bytas ut. 

Kan du göra dränering själv?

Funderar du på att göra dräneringen kring ditt hus själv? Det är dock inget vi rekommenderar om du inte är erfaren och har gjort det många gånger. Det är mycket som kan gå fel under en dränering och om du inte gör på rätt sätt kommer ditt hus för eller senare drabbas av fuktskador, något du definitivt vill undvika. Vi är professionella och har lång erfarenhet i branschen. Anlitar du oss försäkrar du dig om att det blir utfört på rätt sätt och vet att resultatet blir bra. 

Kontakt oss gärna så får du en offert på en dränering i Nacka!

Ref_01_md5fcf7c29796636564b421b1ca1c30c7d8-3
Ref_06_md5e7dc93cf3f0e7730e4ccb423f068d967-2

Låta bli att dränera?

Det är många som funderar på om man inte lika gärna kan låta bli att dränera och spara pengarna. Detta är definitivt ett alternativ och ingen kommer tvinga dig att utföra en dränering. Som vi tidigare nämnt kan detta dock leda till fuktskador på din husgrund. När dessa skador väl har skett är det inte längre möjligt att dränera, då måste de fixas på annat sätt. Detta sätt kommer kosta mycket mer än vad en dränering skulle ha kostat.

Vad vi försöker säga är att du självklart kan spara pengar genom att inte dränera men det kommer kosta dig mycket mer i längden. Därför rekommenderar vi alltid att du utför en dränering så snart som möjligt för att spara pengar. Vi vet att dränering kan kännas som en tråkig utgift men det är samtidigt en nödvändig utgift. Kontakta oss idag för din dränering i Nacka. Vi gör alltid vårt bästa för att hålla nere priserna så att du ska kunna lägga dina pengar på roligare saker.