Dränering Södertörn

Är du i behov av en dränering och bor i Södertörn? Kedde´s schakt och entreprenad AB erbjuder en trygg och säker dränering i. I samband med detta har du som är privatperson möjligheten att sänka arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Det kan minska kostnaderna med hälften, beroende på hur stor andel som du har använt under innevarande år.

En dränering är effektivt för att motverka att ditt hus drabbas av problematiska fuktskador. En dränering behöver ske med 20-30 års mellanrum eftersom marken hela tiden förändras. När det är dags för er att dränera ert hus –anlita oss för er dränering i!

När vi utför säkra dräneringar i ser vi till så att det som finns kring huset är säkert för dräneringen och schaktningen. Det innebär att om det finns plattor, rabatter och dylikt, så flyttar vi på det innan dräneringen inleds.

CIMG0575_[md5;8c0a08d2bf7630c83581ad52e6f22b00]

Varför ska du dränera runt huset?

Oavsett när ditt hus är byggt kommer du förr eller senare behöva utföra en dränering. En dränering förhindrar att ditt hus drabbas av fuktskador vilket kan orsaka stora problem. För det mesta utförs en dränering invid ett nybyggt hus. Då lägger byggaren ner nya dräneringsrör eller dräneringsskivor men efter några år behöver du som fastighetsägare göra en ny dränering kring huset då marken hela tiden förändras. 

Bor du på Södertörn och måste utföra en dränering hjälper vi dig gärna! Vi utför alltid jobbet till punkt och pricka vilket många nöjda kunder kan intyga. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet därför vad som krävs för att utföra en bra dränering, oavsett vilken grund ditt hus är byggt på.

Är du osäker? Kontakta oss, vi svarar gärna på alla dina frågor gällande dränering!

Hur fungerar en dränering?

Dränering innebär att man öppnar väggarna runt grunden så att allt stående vatten kan avlägsnas med pumpar eller dammsugare. Dräneringsföretag har specialutrustning för att bli av med detta överskottsvatten, inklusive kraftfulla vakuumbilar utrustade med specialslangar som är utformade för att nå ner i avloppsrör där andra vanliga rörmokarverktyg inte kan ta sig fram. Dränering bör alltid utföras av yrkesmän som vet hur man på bästa sätt

Ref_01_md5fcf7c29796636564b421b1ca1c30c7d8-3
Ref_06_md5e7dc93cf3f0e7730e4ccb423f068d967-2

Kan jag göra det själv?

Självklart behöver du inte anställa någon när du behöver dränera ditt hus i. Det är dock inget vi rekommenderar om du inte är väldigt erfaren och vet att du kan utföra en sådan utan skador och så att det inte blir kvar någon fukt runt ditt hus. Det är mycket som kan gå fel under en dränering och om du inte gör på rätt sätt kommer ditt hus för eller senare drabbas av fuktskador, något du definitivt vill undvika. Genom att anställa ett professionellt företag med mycket erfarenhet i branschen försäkrar du dig om att jobbet blir utfört på rätt sätt och att resultatet blir bra. Om du väljer att göra dräneringen på egen hand kommer det ta mycket längre tid och ofta blir resultatet inte lika bra.

Kontakta oss för en offert om dränering i Södertörn!