Dränering Sollentuna

Är du i behov av en dränering i Sollentuna? I så fall har du kommit helt rätt. Vi erbjuder en trygg och säker dränering i. I samband med detta har du som är privatperson möjligheten att sänka arbetskostnaden med hjälp av ROT-avdraget. Det kan minska kostnaderna med hälften, beroende på hur stor andel som du har använt under innevarande år.

En dränering är effektivt för att motverka att ditt hus drabbas av problematiska fuktskador. En dränering behöver ske med 20-30 års mellanrum eftersom marken hela tiden förändras. När det är dags för er att dränera ert hus –anlita oss för er dränering i Sollentuna!

När vi utför säkra dräneringar i ser vi till så att det som finns kring huset är säkert för dräneringen och schaktningen. Det innebär att om det finns plattor, rabatter och dylikt, så flyttar vi på det innan dräneringen inleds.

CIMG0575_[md5;8c0a08d2bf7630c83581ad52e6f22b00]

Dränering Sollentuna

Om du bor i Sollentuna och måste utföra en dränering så kan vi hjälpa dig! Vi utför alltid jobbet till punkt och pricka vilket många nöjda kunder kan intyga. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vet därför vad som krävs för att utföra en bra dränering, oavsett vilken grund ditt hus är byggt på. Om du är osäker kan du självklart kontakta oss! Vi svara gärna på alla dina frågor gällande dränering i Sollentuna.

Så gör vi dräneringen åt dig

 Vi dränerar med anpassade grävmaskiner. Det innebär att även om tomten inte är så stor, tar vi oss fram med grävmaskiner som anpassas i storlek för att inte förstöra trädgård eller själva fastigheten. Oss kan ni lita på när det kommer till att ta hänsyn till omkringliggande träd, buskar och själva huset! När det väl är uppgrävt, lägger vi dräneringsrör eller dräneringsskivor som effektivt leder bort fukt och vatten bort från huset. Syftet med dräneringen är att ni inte ska behöva göra det igen, förrän om många år. Därför ser vi till att när vi dränerar ska det hålla för lång tid framöver.

Ref_01_md5fcf7c29796636564b421b1ca1c30c7d8-3
Ref_06_md5e7dc93cf3f0e7730e4ccb423f068d967-2

Låta bli att dränera?

Det är många som funderar på om man inte lika gärna kan låta bli att dränera och spara pengarna. Det finns många händiga privatpersoner, det vet vi, efter att ha arbetat i många år inom branschen. Men inte alltför sällan händer det att det uppkommer skador på huset eller trädgården då det är svårt att hantera en grävmaskin som man inte använder i sitt dagliga arbete. Våra grävmaskinister är vana att hantera sin grävmaskin. Vi kommer åt även på små ytor och kan hantera grävmaskinen så att den inte förstör gräsmatta, trädgård, buskar och träd – och som framför allt är varsam om huset där vi utför vår dränering i.